GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het realiseren van een aanbouw en een zwembad , Heerstraat Noord 52, 6171CJ Stein

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Stein

Geplaatst op Lokaalnieuwsstein.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen stein
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het realiseren van een aanbouw en een zwembad , Heerstraat Noord 52, 6171CJ Stein

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Op 1 september 2023 is een aanvraag ontvangen voor het realiseren van een aanbouw en een zwembad op locatie Heerstraat Noord 52, 6171CJ Stein. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000300. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Info@Gemeentestein.nl of telefoonnummer 046 435 93 93.

Unknown

 Lokaalnieuwsstein.nl Redactie

Lokaalnieuwsstein.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Stein. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Stein

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.